Dränering Göteborg

Byggentreprenad & Konsult Sverige AB – dränering i Göteborg

Arbeten med kvalitet

Välkommen till företaget Byggentreprenad & Konsult Sverige AB, (BEK Sverige). Behöver du ett företag som kan hjälpa till inom dränering i Göteborg har du kommit rätt. Utöver det här med dränering så erbjuder vi ett stort utbud av andra tjänster, och du kan läsa mer om vårt tjänsteutbud här. Vi är ett mångsidigt företag med välutbildad och erfaren personal

 

 

Våra medarbetare har yrkesbevis för betongarbeten och väg- och anläggningsarbeten, och givetvis utbildning inom allt övrigt som det går att anlita oss för. Det är alltid vår ambition att tillgodose varje kunds behov. För oss är det en självklarhet att du ska bli 100 procent nöjd när du vänder dig till oss, både med det utförda arbetet såväl som med vår kundservice.

Kunskap & erfarenhet

Här finns både kunskapen och erfarenheten för att utföra dräneringsarbeten. Vårt team av medarbetare är lyhörda och arbetar alltid utifrån de önskemål och behov du som kund har. Vi levererar hållbara resultat som dessutom är estetiskt tilltalande.

här finns vi

Vårt företag finns i Partille en liten bit utanför Göteborg. Ett perfekt företag för alla i Göteborg med omnejd. Vi stänger dock inte dörren för någon och kan hjälpa till ifrån norr till söder, så vårt företag är verkligen för alla! Hör av er om ni har frågor eller funderingar.

100 procent nöjda kunder

Alla som vänder sig till oss ska bli 100 procent nöjda. Vi tror på en god kommunikation genom hela arbetsprocessen, för både er och vår trygghet. Vår personal har både gedigen erfarenhet och är välutbildad.

Byggentreprenad & Konsult Sverige AB